A doua editie a Conferintei Nationale de Psiho-Oncologie “Abordarea multidisciplinara a cancerelor mamare si pulmonare va avea loc in perioada 21-23 octombrie 2022, la Hotel Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca si Online.

Manifestarea este organizata de catre Asociatia Pacientilor cu Boli Cronice „Restart la Viata” in parteneriat cu Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuta” Cluj-Napoca si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca prin Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei.

Manifestarea este organizata sub egida Colegiului Psihologilor din Romania si al Colegiului Medicilor din Romania. Evenimentul este creditat cu 10 credite de catre Colegiul Psihologilor din Romania (dar nu mai mult de 8 credite/zi) si cu 10 credite EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania.

Evenimentul va reuni lideri de opinie cu o vasta experienta nationala, cat si internationala, atat din psihologie, cat si din urmatoarele specialitati medicale: oncologie medicala, chirurgie generala, radioterapie, radiologie-imagistica, ginecologie, pneumologie, dar si din alte specialitati conexe. 

Asteptam cu drag sa ne vedem, de aceasta data atat fizic, cat si online, in toamna anului 2022!

Cu prietenie si respect,
Psh. Lidia STOICA

Acceseaza conferinta online aici!